Filmer om hantverk på bio

Välkommen till den första Hantverksfilmfestivalen! Filmer om hantverk på den vackra biografen Bio Visir i Leksand. 

Filmerna ingår i programmet REAL TO REELlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster sammanställt av British Craft Council. Filmerna är otextade på engelska eller textade på engelska om ursprungsspråket är annat än engelska. Filmerna är uppdelade i två visningar med start kl 13 och kl 15.

Gratis, men boka biljett
Filmvisningarna är gratis men du måste boka biobiljett! Det gör du via länken "Biljetter"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i eventet.

Gratisbuss t.o.r. från Stockholm och Borlänge
Bussen avgår från Cityterminalen i Stockholm kl. 7.00 och ankommer till Leksand ca kl. 11.00. Bussen gör ett stopp i Borlänge och Sätergläntan på vägen. Plats för påstigning i Borlänge meddelas inom kort.

Bussen avgår från Leksands folkhögskola kl. 17.00, hämtar passagerare på Sätergläntan. Ett stopp för avstigande i Borlänge ca kl. 18.00 och ankommer till Cityterminalen i Stockholm kl. 21.00. Exakt plats för avstigande i Borlänge meddelas här inom kort.

Boka biobiljett och plats på bussen via länken "Biljetter" ovan.

Öppna verkstäder på Leksands folkhögskola
Samtidigt hälsas alla välkomna till ÖPPNA VERKSTÄDER både på Leksands folkhögskola och Sätergläntan! Mer information kommer.

Kontakt
Fia Palmgren, projektledare Leksands folkhögskola och Hantverkslärling, tel. 0247-64825 eller fia.palmgren@leksandsfolkhogskola.se
Ninni Bäfver Miranda, projektledare Sätergläntan, tel. 0247-362337 eller ninni.bafver@saterglantan.se

Hantverksfilmfestivalen arrangeras genom ett samarbete mellan Leksands folkhögskola, Yh-utbildningen Hantverkslärling och Sätergläntan - Institutet för slöjd och hantverk med projektstöd av Nämnden för hemslöjdsfrågor.