Metodbok för kulturskapare

Att leda sig själv är en del av att vara kulturskapare. Det är du som bestämmer hur du ska lägga upp ditt arbete, när du ska starta din dag eller vilka jobb du ska säga ja eller nej till. Du behöver därför vara din egen ledare som ger dig rätt förutsättningar inför de moment och uppgifter som ditt arbete består av.

Självledarskap för kulturskapare Länk till annan webbplats. är en metodbok som riktar sig till yrkesverksamma kulturskapare. Den bygger på metoder i konstnärlig företagslogik som författarna har använt i sina respektive verksamheter under många år. Dessa sprider de nu så att de kommer fler till gagn!

Boken Självledarskap för kulturskapare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. innehåller kapitlen: Blicka inåt, Försörjningspaletten, Relationer och kommunikation, Självledarskap och struktur samt Att hålla länge.

Författare är Olof Svensson Roosling, kulturinkubatorn Kreativa Öland och Mia Lindgren, Brighter business AB. De hoppas att boken kan ge dig användbara redskap och perspektiv på hur du kan utveckla din verksamhet utifrån just dina förutsättningar och drivkrafter.

Grafisk form och layout: Biba Sehovic Jelusic

Boken är producerad inom projektet Skapande kärnan i KKN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..