Om webbplatsen

Innehåll

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera från sidan så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texter eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Nämnden för hemslöjdsfrågor, NFH.

Om du vill använda material som NFH presenterar åt andra informationslämnare ska du kontakta respektive informationslämnare.

Länkningspolicy

Länka gärna till nfh.se men tänk på att inte använda NFHs logotyp för att länka till vår webbplats. Vi vill undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad.

Struktur och design

Det finns flera sätt att hitta innehåll på webbplatsen. Genom Sök kan du antingen söka via fritextfältet eller filtrera dina sökresultat. Du kan även använda menyer på webbplatsen eller klicka dig in till innehåll från startsidan. Det går även att söka sig in via sökmotorer till innehåll på webbplatsen.

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator.

Tillgänglighet

NFH följer Vägledning för webbutvecklinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, de officiella riktlinjerna för arbete med webbplatser i offentlig sektor.

Om kakor (cookies)

En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator.

De används på så gott som alla webbplatser och kan vara nödvändiga för att de ska fungera. Det gör det bl.a. möjligt att följa vilka sidor som besökts samt möjlighet för besökare att spara ev. personliga inställningar.

Delar av NFHs webbplats innehåller kakor framför allt för att följa upp vilka sidor som besöks. Uppföljningen sker för att få underlag till att förbättra webbplatsen för våra besökare.

Aktivt samtycke
På nfh.se har vi ingen särskild funktion för aktivt samtycke utan vi utgår från att du stänger av webbläsarens funktion för lagring av kakor om du inte samtycker till lagring på din dator.

Mer om kakor hos Post- och telestyrelsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster