SLÖJD+ sök ett mindre projekt

Nämnden för hemslöjdsfrågors utlysning SLÖJD+ riktar sig till dig som är yrkesverksam inom slöjd och kulturhantverk och vill genomföra ett mindre projekt. Du kan ansöka om ett fast belopp om 30 000 kr till ett mindre projekt.

Utlysningen SLÖJD+ 2023var öppen 16 februari 9 mars 2023.

Dessa ansökningar beviljades inom SLÖJD+ 2023.

Sök ett mindre projekt i SLÖJD+

I utlysningen SLÖJD+ kan du plussa på området slöjd med fördjupning, utveckling, spridning, internationalisering, kuratering eller vad du vill göra för att vidga fältet.

Sök det fasta beloppet 30 000 kr till ett mindre omfattande projekt som kan genomföras inom begränsad tid och ekonomi. I gengäld är projektstödet både enkelt att söka och redovisa.

Det övergripande syftet med SLÖJD+ är att göra slöjd tillgängligt för fler, att fler ska upptäcka slöjd som kulturyttring.

Vill du veta mer om vem som kan söka och till vad du kan söka i kommande utlysningar kan du läsa mer om den genomförda utlysningen SLÖJD+ 2023 här.

Nästa utlysning

Meddelande om aktuella utlysningar anslås på nämndens webbsida i och sprids i myndighetens kanaler. Anmäl dig gärna till vår prenumerationslista Länk till annan webbplats. för att få meddelande om aktuella uppdateringar från Nämnden för hemslöjdsfrågor.