Digitalisera ditt företag

 Det finns många sätt som du kan digitalisera ditt företag. Digital försäljning och marknadsföring är kanske det som du först tänker på men även att använda digitala bokföringstjänster eller att ha kontakt med myndigheter via e-tjänster ingår i den digitala omvandlingen.

För att stödja företagare i detta finns resurser framtagna som syftar till att ge tips, inspiration och konkreta råd. Detta är fyra exempel:

Digitalisera ditt företag Länk till annan webbplats. är en gratis kurs på ca 60-120 minuter riktad till företagare. Kursen går igenom hur du hittar dina kunder på nätet, webbplats, domän och varumärke, hur du administrera ditt företag digitalt och hur du tar betalt. Kursen är framtagen av Internetstiftelsen och verksamt.se Länk till annan webbplats.

 Dags att digitalisera Länk till annan webbplats. är en kunskapsbank med samlade tankar, tips och erfarenheter från både experter, forskare och företagare. Här finns över 200 korta avsnitt med information och inspiration att jobba vidare med i din verksamhet, utifrån dina behov. Dags att digitalisera är framtagen av RISE. 

Digitalakademin Länk till annan webbplats. har 106 gratis onlinekurser inom allt från hur dina kunder ska hitta dig online till att tala offentligt eller hur du lär dig grunderna i digital marknadsföring. Du behöver logga in med ditt Google-konto eller registrera dig för att få åtkomst till alla kurser. Digitalakademin är framtagen av Google och Almi.

Digitalisera ditt företag Länk till annan webbplats. är en podcast i fem avsnitt som behandlar att ta betalt digitalt, var kunderna finns på nätet, varumärke, webbplats och att bokföra digitalt. Podcasten är framtagen av verksamt.se Länk till annan webbplats. 

Lär mer:
Vad är digitalisering Länk till annan webbplats. från Dags att digitalisera